Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
El Studio Distribution
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparate bronzat Uwe, Ergoline, Hapro, Megasun
Brand
TOATE MODELELE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu o experienta bogata si de lunga durata, echipa noastra de profesionisti a reusit sa va puna la dispozitie o structura care sa faca fata tuturor cerintelor dumneavoastra, in ceea ce priveste nevoia de frumos a zilelor noastre.

Gandindu-ne la cresterea cifrei de afaceri si a profitului Dumneavoastra noi va oferim solutii cu cel mai inalt grad de profesionalism pentru saloanele de bronzare sau pentru saloanele de frumusete.

Consultanta gratuita si service-ul pus la dispozitie de echipa noastra va va usura profesionalizarea afacerii pentru cerintele actuale.

Seriozitatea, eficienta, dorinta de a satisface toate dorintele clientilor cat si de a fi cei Mai buni in domeniul in care ne desfasuram activitatea au facut din noi partenerul perfect pentru afacerile cu aparate de bronzat.

Acoperirea tuturor nevoilor saloanelor oferind aparate de bronzat, tuburi, accesorii, consumabile si satisfacerea cerintelor clientilor acestora ne recomanda ca fiind oamenii cu solarii.
La compania noastra puteti gasi toate modelele de aparate de bronzat si remodelare corporala ce exista pe piata in momentul de fata.

Toate acestea pentru a face soarele sa zambeasca
pentru Dumneavoastra, oricand.
Din Gura in Gura